Baby tak naik berat badan

Hi mommy! Nak tanya ada sama mcm saya tak masa anak 2 bulan 4.22kg ni masuk 3 bulan baru 4.4kg je. Berat tak cantik. Padahal susu ok je. Saya susu campur sbb susu badan tak banyak. Dulu pakai s26 skg tukar similac. Agak agak letak nestum ok ke nak bagi berat badan naik? 3 bulan masih halus je badan anak sy. Kk nak refer hosp kalau checkkup 4bulan nanti berat tak naik🥲

1 Balas

maaf sy Kate ye sis..sebaiknya jumpe doc pakar..dieorg y akan suggest kan apa y terbaik.campur nestum bukan caranya..nestum x mengandungi khasiat pun.bahkan klau tersilap blh memudaratkan bb.dgr apa pendapat doc dlu sis..mgkin doc suggest Suh tukar susu lain..susu ni kena try n error.masih bnyk susu lain y baik utk naikkan berat bb tp bkn nestum