Baby 2 bulan tak berak

Hi mommy mommy nk tanya anak saya umur 2 bulan dah 3 hari tk berak, cuma kencing saja. Tp tiap hari kentut dan kentut byk kali. Dia tk meragam tk menangis pun, tidur pun lena. Kuat menyusu and btw anak saya full bf ye. Its normal ke tk berak tetiba? Selalu berak je. #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

kalau fully bf mmg normal . anak saya pernah tak berak seminggu. tapi sekali berak, bau dia emm. 😂 . janji dia okay, kerap kentut ,perut tak kembung, takpa.