hi mommy nak tanya sikit

hi mommy mommy nak tanye sikit ank start makan mmg cukup cukup 6 bulan ke ? sebab sy setiap kali makan anak tgok je mcm dia makan tapi dia tu baru 4 bulan je hehehe tapi sy tahu anak start mkn umur 6bulan saje nak tanye #ingintahu

2 Balas

seeloknya ikut nasihat yang pakar seperti paed. kerana ikut hasil bacaan saya anak bawah 6 bulan ususnya belum cukup matang sebab tu tak digalakkan makan.

sy start makan ikut tarikh yang nurse bagi. tapi ada je baby yang makan awal, tapi tu semua atas saranan doktor.