13 Minggu mengandung .Alahan

hi mommy and mommy to be d luar sana . Saya nak minta tips mcm mana bagi kurang kan muntah2 . makan je muntah minum je muntah . rasa penat sgt tak ada tenaga . makan ubat tahan muntah pun tetap muntah #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Mmg gitu la sis, kalau terlampau lemah, and kerap muntah pergi emrgncy ya, drip air. takut boleh pengsan. Macam sya tak larat sngt makan muntah, drip air, okey sikit bdn

Cuba mkn buah-buahan klau tk bleh mkn ap2. Mkn roti n susu. Pastikan ontime. Sbb klau perut kosong sgt, lg teruk mual n muntah.

1y ago

Noted . baik terima kasih awak atas advice 🤍😭