Czer tahun lepas

Hi mommy kat sini ada tak sy beranak czer lepastu anak baru 5 bulan dah lekat yg no 2 ? Ada tak ? Apa tindakan korang buat ? Gugurkan or simpan je ? Sebb i czer anak baru 5bulan and sekarang ni i dah lewat period 11 hari tapi tk kuat lagi hati ni nk check 😭 #bantujawab #ingintahu #bantusharing #First_Baby

5 Balas

Sis bf ke? And on perancang tak? Sebab lepas bersalin normal period tingtong. Saya pun pernah period lambat so tiap hari check upt sambil doa negative. Know2 period huhu. Officemate dulu bersalin czer jarak dekat juga tp doctor tak kasi gugur. Dia bersalin czer juga next tu tp fizikal dia mmg nampak tak sihat je sepanjang pregnant

4w ago

Ayoyoo rancang sendiri sgtlah tak digalakkan. Good luck sis

Baby sy pun baru 5 bulan sis. Sama la bersalin czer. Awal tu suami suruh rancang sendiri je, tapi sy takut. So masa checkup baby 2 bulan terus mintak nak on pill perancang. Even on pill pun sy still takut kalau lambat period. Cuba awak check dulu, sama ada hormon masih tingtong atau mmg lekat. Semoga dipermudahkan mommy☺️

4w ago

I dah period harini 🤣

geng 🙋🏻‍♀️czer and ank 5 bln. on pil noriday sbb bf baby . tp tula sy pun period lewat 9 hari dh ni. cek -ve so cuak jugak la 😅

4w ago

Semalam I dah check nasib baik negative !! And I just got my period today !! Fuh bedeborr mak

benda ni kena tanya dktr.

4w ago

Disebab kan i tk sedia lagi nk jumpa doc i tanya kat sini kot ada mommy2 yg dah ada pengalaman 😌