Size Diapers yang sesuai?

Hi mommy. Kalau bayi kerap basah/tembus kencing nya di kawasan pinggang maksudnya size diapers tu terlau kecil ke? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kalau ikut nurse yg saya tanya la kan, kencing atau poo2 kerap tembus kena tukar 1 saiz besar tak kisah berapa kg baby tu..sbb anak saya 2 bulan, 5kg tak boleh pakai S dah sbb pampers dia asyik tembus, habis depan belakang baju 😅

size apa? anak berapa kg? dekat packaging tu recommended berat berapa kg?