Cara pujuk baby 10m susu botol

Mommy… i just dpt tau yg i pregnant lagi, alhamdulillaaah. But my 10m baby now fully bf. Td try bagi fm tapi dia nangis2 taknak. Mommy2 boleh share tips tak🤧🤧 #ingintahu #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

sis . sis merancang pakai apa. saya pun anak baru 10m. pakai pill perancang, skrang lewat period. seram nak check 😭

3mo ago

Saya pakai calendar method dgn condom je. Haha sbb pil kacau emosi ngn pening. Cucuk berat naik melampau

Dia dh minum botol ke masih df? Kalai df dh bolej start tu bottle training. Kalau tak, try morinaga

3mo ago

Skarang masih df. Keep offering botol tapi taknak🥹. Sedihnyaa tengok dia nangis. Taktau camne tebabas padahal merancang. Rezki Allah.. Morinaga tu susu ya. Oke mommy nnti try. Tq🤧