Sakit tulang area pelvik

Hi mommy hari ni saya dah 38 mggu 4hari nak tanya normal ke dah seminggu sakit antara tulang kaki dan tulang kat pelvik.. dah seminggu tahan sakit, malam tadi rasa makin teruk nak menapak selangkah pon xlarat dah.. #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

saya dah masuk minggu 37 mmg ada sakit pelvic dari minggu 35 jd doc suruh berehat dan jangan squat.. baru bertambah baik tp kini dah mula balik sbb baby dah posisi dibawah. Tawakal aje sbb mkn sukar rasanye berat dan mmg sakit

sye pn 38w4d....skit sngt..kdng nk pusing kiri kanan smpai nak nagis rasa skit die...ank pertama kedua xpenah kne gini...ni ank ke 3 kne mcm ni..

tengah rasa yg sama . jgnkn mlangkah . nak pusing kiri kanan kalau nk tdur pn siksa rasanya 🥲