Susu untuk ibu hamil

Hi mommy, boleh suggest tak susu apa yg okay utk ibu hamil? banyak sgt dgr Anmum tak ok, terus blur nk beli susu apa.. tolong saya plss 🥹🥹#firstbaby #firsttimemom

6 Balas

sye minum fernleaf fullcream je hehe.. sbb first pregnancy sye minum anmum sangkut gdm smpai kena mkn ubat 😅 2nd ni sye cume minum susu fernleaf fullcream je.. sye gdm jgak 2nd ni cume sye kena sblum start minum susu.. buat bsp pun x naik bcaan gula so sesuai la. susu paling sesuai fresh milk tp harga agak mahal, kalau mampu bole minum yg tu.. farmfresh.

Sebenarnya apa2 susu boleh minum awak. Yang penting plain. Bukan flavored. Saya GDM on diet minum Anmum Materna, goodday, Farmfresh, dutchlady.

Sy minum susu kambing. tak manis. Minum jgk dutchlady & goodday klu tak sempat buat susu

enfamama semua dh lengkap dalam tu..klu lupa mkn vit yg klinik bgi xperlu risau dah

annum buat bayi besar ngn berat kita naik eh sbb hritu dr ckp mcmtu terus x beli

Ce try enfamama flavour chocolate. Sedap.