Cara meriahkan susu badan

Hi mommy's. Boleh ajar tak cara meriahkan susu badan. Semenjak anak masuk 1 bulan, susu badan saya makin berkurangan. Awal lagi saya dah amal minum milk booster (kurma kering, goji berry, longan kering, rose bud) dan susu postnatal tapi macam kurang berkesan pada saya. Thanks kepada yang sudi menjawab😊

3 Balas

first xleh stress..atas badan masing2.. sis blh try mkn ikan y d bulat2 letak dlm sayur sawi..minum susu protein+ fernleaf..mkn biskut Jacobs..mnum air kosong bnyk

saya pun tak berkesan kalau minum air tu. boleh try minum air paling sis fav kecuali kopi atau teh. macam saya, saya minum ribena susu banyak sebab tu memang fav

1d ago

yang ni 1st time saya dengar. ok sis, thanks😊

Minum air holick, bykkn mnum air suam, sayur lobak putih