Baby Essentilas

Mommy ask kulang Lang po anu anu po Ba ang dapat bilhin para Sa bby essentials at Sa Akin po merun na po akong mga bby dress yung ggmitin nalang bby para Sa paglabas niya salaamt

1 Reply

For me mommy sa mga binili ko for my LO ang essentials are the ff: *baby bottles *baby clothes (tie-side for newborn) *cloth diapers *stock up on disposable diapers, baby wipes, sterile gauze pads *sterilizer *wooden crib *stroller with carrier *lampin/swaddle blanket *baby washcloth and towels *baby head to toe wash / lotion *baby diaper cream