Pedih ulu hati

hi mommy apa nk buat kalau kerap kene pedih ulu hati ye setiap kali malam nk tidur mula laa pedih n pns je dade ni mnom air kosong mnom susu pon tak jalan sye dh 34 minggu#SeriusTanya

1 Balas

ambil gaviscon sis, yg liquid bukan serbuk .. botol pink, sy haritu pun sama msuk 30w pedih hulu hati teruk sgt, rasa berangin .. complain dekat doc, doc suggest beli gaviscon .. tp jgn kerap minum tu, rse xtahan bru ambil .. alhamdulillah berhasil utk sy, seminggu dlm 3 4kli je pengambilan bukan hari2 pun