Baby 7bulan jatuh katil

Mommy apa nak buat kalau baby jatuh katil. Macam kita kena g klinik ke utk scan?. Baby i jatuh katil tinggi, bunyi kuat mcm nak meletup😭 kepala sebelah kanan merah @ benjol. But my mil kata tengok dulu esok klu susu dia semua okay, bermakna dia okay. Btw i risau sangat2 rasa nak menangis meraung je😭😭😭#bantujawab #SeriusTanya #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

kalau awak rasa was2x, bole nak p klinik check, at least lega sikit dgar dr. check n bgtau apa. apa pun skrg pantau dia ,nak p pun klinik bole.

3d ago

buat masani dia aktif je sis, and xde muntah ke apa susu pun MCM biasa. maknanya dia ok kan sis??