milia kat muka baby

hi mommy. anak saya sebulan, tadi milia kat muka tak berkurang. ada tak mommy yang berpengalaman milia kat muka baby. selalu akan hilang dalam berapa lama ya? risau la saya

2 Balas

Tak perlu risau, Puan. Milia ni tidak berbahaya untuk baby. Akan hilang dengan sendirinya. Tapi kalau Puan risau boleh bertanyakan pada doktor nanti ya. Macam anak saya umur 3 bulan baru hilang. Bergantung pada baby. Ada yang cepat, ada yang lambat.

1y ago

terima kasih puan☺️