Air ketuban kurang

Hi mommy. Air ketuban saya 8. Ada tips tak nak banyak kan air ketuban? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

Hari tu saya pon air ketuban kurang, mungkin sbb saya dehidrasi kurang air dlm badan sbb demam asyik muntah, lepastu saya tanya misi doktor depa cakap air ketuban dari kencing baby jd tak boleh nk tambah atau kurangkan, tp saya ada baca tips makan buah tembikai, banyakkan minum air putih, alhamdulillah air ketuban saya dah normal 🥰🤲🏼 saya usaha doa tawakal ja

saya banyak minum air jus tembikai boleh tambah kan air ketuban

Makan tembikai dan stay hydrate. InsyaAllah boleh bantu sikit2

air ketuban tak boleh banyak/kurangkan.

8mo ago

sebab air ketuban ni dari kencing baby

Amal makan buah tembikai sis.

cuba amalkan mkn tembikai sis..

8mo ago

baik puan . terima kasih tips nya

tembikai.