Perancang keluarga

Mommy ada x kat sini yang merancang sendiri? Currently saya ambik depo, tapi period x datang, kerap sangat nak pitam, n selera makan berkurang. Saya dah nak masuk kerja, takut pengsan pulak kat tempat kerja. N yaaa…saya baru lpas czer. #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

saya merancang sendiri tapi period tak datang setahun. cuma saya tak ada rasa apa2..sihat je. mungkin sis tak sesuai dengan depo kot. sis boleh bincang dengan nurse Dan doktor untuk tukar perancang yang sesuai. kena trial and error😊