Bleeding 10 weeks

Mommy ada tak pengalaman bleeding 10w ke atas tapi tak tahu punca bleeding kenapa? Bila scan baby sihat je. Rahim semua ok. Macam mana keadaan baby mommy sekarang?

2 Balas

sis sama dgn Sy.. Sy bleeding dr 5week sampai 9 week. tp masa Sy bleeding tu Sy g jumpa doc.. doc bagi ubat kuat rahim.. alhamdulillah hrini 10week lebih.. dah seminggu xde bleeding...

2mo ago

Lama jugak sis bleeding. Alhamdulillah. Banyakkan rehat ye. Jaga makan. Jangan minum sejuk2. Semoga baby kita membesar dengan sihat. Sikit je lagi insyaallah 14w dia kuat dah. 4 minggu je lagi bertahan. Saya tgh on duphaston ni. Bleeding tu sekali je turun tapi banyak juga dua kali sy lap tisu darah. Haritu masa 7w pun mcm ni juga. Tapi haritu ada hematoma. Yg ni mmg scan rahim dan baby ok. Tak nampak punca kat mana darah tu. Semoga sis dan baby sihat ye.

Kalau semua okay..sis kena bnykkn rehat jela..kdg xckup rehat n bdn penat pon blh jdi punca..

2mo ago

Tulah sis. Sy kerja tapi kerja di ofis. Mungkin saya sensitif sebab sblm ni dah 2 x gugur.