due date 8.5 tapi masih belum ada tanda

hi mommy ada sini sama due date tapi belum ada tanda ? atau dekat2 minggu ni ke hihi mommy okay ke tuu saya masih bekerja lagi sbb bosan dirumah harap semua okay #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

sy due 9/5, tapi masih belum ada tanda awk.

1y ago

da mulaaa sikit2 🥲🥲 , tapi after sejam dia hilangg ada masa dia akan datang 5 minit2 cuma pastu dia hilang rasa contraction cm kita period pain 😭😭 tp baru td tgok ad lendir kosong belum ad darah lagi klu ad darah sy akan terus g pac