17 weeks kerap kencing

Hi momms, normal ke dlm sejam 4/5 ke tandas utk kencing lagi lagi bila waktu tidur 3-6 pagi mcm tu… kalau siang ok sikit sejam sekali.. huhuhu.. kalau rasa mcm ngilu area ari ari ke miss v kenapa ya? Tak sakit cuma rasa cam ngilu2 sikit masa tidur.. Belum rasa baby kick lagi #firstmom #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Sama. Saya pun skrg mcm rutin pulak pukul 2 and 4 pagi mesti bangun pegi kencing. Ngilu kt area miss v tu pun saya rasa bila pundi kencing dh penuh sgt.

4mo ago

Hi sis, sy mmg kerap bangun, cuma waktu saya post ni kerap dia lain mcm n ngilu bila dah hujung hujung kencing tu, esoknya terus ke doc, doc check saya kena kencing kotor, terus dpt antibiotic & ubat larut dlm air utk kencing kotor, lepas 3 hari alhamdulillah dah tak sakit masa kencing & tak bgn sekerap masa terkena kencing kotor tu hehe

normal sis, saya pun pukul 2-3 pagi akan bangun utk buang air. ☺️

4mo ago

Hi sis, sy mmg kerap bangun, cuma waktu saya post ni kerap dia lain mcm n ngilu bila dah hujung hujung kencing tu, esoknya terus ke doc, doc check saya kena kencing kotor, terus dpt antibiotic & ubat larut dlm air utk kencing kotor, lepas 3 hari alhamdulillah dah tak sakit masa kencing & tak bgn sekerap masa terkena kencing kotor tu huhu

normal🤭 sis...skrg ni sy tngah alami bnda yg sama dgn sis...

4mo ago

Hi sis, sy mmg kerap bangun, cuma waktu saya post ni kerap dia lain mcm n ngilu bila dah hujung hujung kencing tu, esoknya terus ke doc, doc check saya kena kencing kotor, terus dpt antibiotic & ubat larut dlm air utk kencing kotor, lepas 3 hari alhamdulillah dah tak sakit masa kencing & tak bgn sekerap masa terkena kencing kotor tu..

gi jumpa doktor sis..takut kena kencing kotor..

4mo ago

Oh ye.. baik sis tqsm

InshaAllah Normal sis, sy pun mcmtu jgk hehe

4mo ago

Hi sis, sy mmg kerap bangun, cuma waktu saya post ni kerap dia lain mcm n ngilu bila dah hujung hujung kencing tu, esoknya terus ke doc, doc check saya kena kencing kotor, terus dpt antibiotic & ubat larut dlm air utk kencing kotor, lepas 3 hari alhamdulillah dah tak sakit masa kencing & tak bgn sekerap masa terkena kencing kotor.. azab hehe