Breastfeeding

Hi mommies,saya first mom. Anak sy baru sebulan setengah. Nk tanya berapa bulan sesuai utk bagi susu dlm botol ya? Sebab saya mmg bagi baby direct feeding tak prnah bagi botol. So nk start bg susu dlm botol tu start berapa bulan sesuai ye? Takut bg skrg baby reject botol nnti penat 😩 #firstmom #firstbaby #bantusharing #ingintahu

2 Balas

kenapa dari bf nak beralih ke botol

2y ago

anytime boleh bg. bf pun bleh pump n bg dlm botol. sng utk baby sitter nti. if ibu bkerja lepas hbis pntg.