Ingin tahu

Hi mommies,sape Ada pengalaman Bulan Tu lmbt dtng period 5 Hari atau seminggu pastu dah check upt negative tapi sebelom tarikh patut Hari period Tu dtng Ada tanda2 MCM kerap kencing,sakit bawah perut on of ,pagi2 Rasa MCM suhu badan panas tapi xdemam dgn sakit kat puting,,adakah Ada yg mommies pernah MCM ni next month rupa2nye betol pregnant

1 Balas

Cuba sis try upt lain yg lebih sensitive. Symptoms pregnant dgn period lebih kurang sis. Cuma lain org lain juga symptoms pregnantnya.