ingin tahu

hi mommiess semua, saya nak tanya. kenapa ya lately ni breast saya kdg2 kluar mcm darah? sometimes kluar susu setitik lepas mandi. sometime kluar air warna merah jernihhh tak pekat sgt la warnanya. normal ke tak ya? lagi 1 minggu saya masuk 28w. apa perlu saya buat? (jika jawapannya tidak normal) . saya risau, byk hari jadi, tapi tak berterusan. maaf saya #firstmom , jadi #bantusharing . terima kasih😊

1 Balas

ade rasa bengkak x? boleh pg check doctor.

1y ago

normal bila mengembang sbb 16w above susu mula dihasil kan. cuma yg x normal kalau keluar darah. boleh pegi checkup klinik biasa dulu.