maybe anak saya baby colic

hi mommiess saya mulaa perasan ank saya sangat menangis tak kira masa , bangun tdur , lepas susu setiap kali berjaga mesti nangis , dan nangis yg sgt deras tepuk tak nak mesti kena bedung dulu baru didodoi utk tdurkan dia . adakah ank sy ni mmg baby colic sbb sy ada baca pasal ciri ciri baby ni boleh katakan setiap kali celik mata mmg nangis waktu diam bila lepas susu dan tdur sy mamy yg bekerja risau sgt bila orang jaga tk boleh handle tolong bg cara nk atasi 🥹🥹🥹#firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

setiap kali lepas mandi ada urut badan baby? kdg2 mungkin bdn dia xselesa, bloated.

12mo ago

adaaa 🫠🫠🫠

berapa umur baby? inshaallah makin lama makin kurang nangis dia tu.