bayi kerap berak

hello mommiess, baby saya baru 11hari.. normal ka,baby newborn kerap berak.. najis baby saya kuning dan ada ketulan kecil2.. kdg tu dia terkentut sekali kluar najis... adakah normal? saya fully bf bayi

3 Balas

baby baru 11 hari normal sis. nnti makin dia membesar makin kuranglah , kadang2 sehari sekali je. kadang2 kalau fully bf ni tkberak selama 14 hari pon normal.

owhh normal la kot sbb baby sy pn 12 hari asik berak je..hehehe x yah risau la sy cm tu

Normal sis, bby sy 9 hari, setiap kali menyusu confirm berak