SAKIT TULANG BELAKANG

hi mommies!! nak tanya sikit la, now saya dah genap 22minggu and lately ni tulang belakang sakit yang amat😭😭 boleh ke kalau saya nak buat stretching yang buat tulang berbunyi krukkrak tu? 🤣🤣🤣 selamat ke eh?#firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

mcm sy. ketagih betul sbb slalu buat sbelum pregnant. skrg lenguh sgt blkg. tahan mcm tu jelah🥺

tak boleh sis 😅 kalau buat tulang bunyi bunyi tu memang tak boleh kalau pregnant.