Minum susu formula dan BF

Hi mommies, Nak tanya, biasa anak wajib minum susu sampai umur berapa ye? anak saya 1 tahun 4 bulan, tapi dia tolak susu formula.. dah try macam-macam susu.. saya takut dia x cukup susu sbb sekarang saya dah x pump.. susu pun dah kurang.. apa patut saya buat ye? #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

Depends pada anak2. Mcm anak sy 2 tahun 5 bulan masih menyusu. Anak cousin sy dah tak susu sebabnya dia kuat makan. Minum air biasa.. Kadang2 ja tibai air kotak susu. Lain2 semuanya makan jaaaaa fokkow abg n kakak dia