8 minggu 4hari

hi mommies...mcm mne kita nak tahu bby kita 2 bulan membesar ye...sebb setengah orang ckp masok jari dlam pusat then lepas tuh kalau ade denyut2 tuh makna nyee baby besar lhaa...masalah nye sye tak rasa pape...lepas tuh die kata rasa bawah perut ade keras tak...tapi sye rase biasa...sama je...hahahaha...bolehh mummys jelas kan tak...btw sye 8 minggu 4 harii...bolehh rasa ke keras2 tuh kat ari2...#firstmom

1 Balas

Em entahlaa. Tp 8w janin baru nk develop, ada kes janin pn xnmpk lg. klu curious sgt pergi je scan dkt klinik, takde kita pening2

2y ago

Hehe dgr je la. Janji awk tahu kndungan baik2 saja. Besar or tak, tgu smpai masa dia ok.