Ingin tahu

Hi mommies.kandungan sy dah 7w5d. Normal ke badan terasa penat sangat.kadang kalau nak bangun tu pinggang terasa sakit mcm baru lepas buat keje berat,kalau makan pun mesti akan muntah balik🥲#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sis ade rasa tak macam sakit² dekat bawah ari² time dh masok minggu ke 7 ni? saya bila dah masuk minggu ke 7 ni mcm ada terasa sedikit di bahgian bwh tapi tak selalu sangat.. ke sebab saya kerap berjalan kaki menyebabkan ia sakit tibe² ye

2y ago

betul tu sis.. sya 2hari juga weekend ni berjalan saja dengan family byk jln kaki.. tu yg risau sakit mcmtu.. balik dari holiday terus pergi buat checkup alhamdulillah takda pape.. skrg dah start pula tak leh telan nasi nnti jadi mual tapi tak muntah 🤢🤣

normal sis. hadap je pembawaan Hamil ni