Headache and Nausea. Vomiting 10 times

Hello mommies!I am 8 weeks and 6days preggy. Im too weak at this time. I vomited like more than 10 times. I can't eat anything. I have suffered nausea and headache. What medicine should I take? #firstbaby #1stimemom #advicepls

1 Reply

Pwede ka magpareseta sa OB mo ng gamot for nausea kung talagang hindi ka mkakain para mabawasan. Kase need mo din kumain for your baby. Or pag may hate ka na amoy minsan ayun nag ttrigger ng pagsusuka.