DAFTAR ANAK JPN

hi mommies/daddies👋🏼 mohon lalu nak bertanya, saya #firsttimemom dan ini #firstbaby saya.. tapi status anak saya ni luar nikah.. alhamdulillah skrg dah nikah dgn bapa kandungnya.. cuma nak tanya proses daftar anak nanti mcm mna ya? zaman skrg masih kena bin/binti kan Abdullah juga ke?? dkt sijil lahir anak bahagian maklumat bapa tu nnti mcm mana? harap dpt menjawab soalan saya🙏🏼#ingintahu #pleasehelp

13 Balas

kene bin or binti abdullah ataupun guna 99 nama Allah

salam sis mcm mana urusan sijil lahir anak sis oky dah ke?

1y ago

ouh semoga dipermudahkan segala urusan sis

bin/ binti 99 nma allah(pilih) mklumat bpa kosong

1y ago

maklumat bapa ada sis, cuma tang binti or bin tu akan jadi abdullah/99 nama