RUAM KE NI ?

Hi Mommies, Belakang badan anak sy penuh biji merah Dan Ada kat muka jugak. Ni ruam ke? Allergic susu ke? Sbb kalau peluh ke panas, Kami mmg 24 jam duduk dlm aircond. Da tunjuk Doktor, tp takde penyelesaian. Doktor tak jawab soalan. Ada tips ke nak hilangkan?#pleasehelp #advicepls

RUAM KE NI ?
1 Balas

Awak pergi klinik apa? Saya cadangkan awak pergi ke klinik pakar kanak-kanak. Anak saya pernah naik rashes tapi bukan macam anak awak. Saya pergi klinik pakar kanak-kanak. Alhamdulillah dah okay.

6mo ago

sy pergi ppum dgn KPJ. dua dua Doktor x jawap soalan and X bagi tukar susu. ok nt sy try