Baby things na useful at "sayang lang"?

For mommies: Ano2ng mga baby things ang naging useful sa inyo for baby and ano po ung "sayang lang" na nabili nyo? #GettingIdeasAndOpinion #babythings #bagaynasayang #usefulthingsforbaby #pregnancy

1 Reply

we only buy what is needed kaya walang sayang. useful: damit, diapers, wipes, baby bath soap, baby mild laundry detergent, cotton, etc. as needed: bottles, sterilizer, crib/bassinet (pwedeng wala if co-sleep), inflatable seat to learn how to sit, walker, stroller, car seat, etc. we dont use powder, lotion kay baby because we think it is not essential. sensitive pa ang skin ni baby.