Arabin Pessary

Hi mommies..Ada tak mommies yg ada pengalaman pasang arabin pessary atau buat cervical cerclage. Mohon share, tq

2 Balas

Kalau ada masalah rahim lemah wajib buat. Saya selalu baca Dr. Imelda Balchin cerita buatkan patients dia cervical cerclage ni. Alhamdulillah semua selamat melahirkan atau kalau ada yg tak selamat dia tak cerita tu saya taktau

2d ago

InsyaAllah tgh tggu tarikh je ni memandangkan baru 11w. Doc sarankan jahit lps kandungan 14w keatas