Ibu disahkan positive covid19

Hi Mommies🙋‍♀️🙋‍♀️ Ada dak Ibu² kat sni pernah mengalami positive Covid19 dan mempunyai Bayi yang baru 2 Bulan untuk disusui,sekiranya pernah mengalami,boleh tak mommies kongsikan pengalaman bagaimana mommies go through all this thing as a mother ..#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Sy kena masa baby under 1y juga. Baby lambat kena jangkit tp bila kena dia ok je cuma kerap jeluak susu. Susu ibu byk antibodi bgs utk baby.

5mo ago

Ms tgh covid dia pulak kena. Susah nk jaga sbb mmg duduk serumah. Duduk bilik asing dgn baby tp bila check dia pun kena. Baby ok tak demam pn.