Pregnant 6minggu. Hari ke 2 spotting coklat. RISAU

Mommies2.. tolong advise. Hari ke 2 spotting coklat kat pantiliner (bkn darah merah). Ni perkara biasa ke? Saya baca ni fasa penempelan mmg akan jd gitu utk sesetengah ibu hamil dlm proses bertukar ke ‘embrio’. Tp saya nak tau lebih lanjut kalau benda ni bahaya atau x. #betul2naktau #pleasehelp

4 Balas

Banyak tak spotting tu? Kalau pakai panty liner, penuh ke? Kalau penuh, seeloknya awak pergi klinik, tanya pada yang lebih pakar. Tapi kebiasaannya, itu adalah fasa penempelan. Awak jgn risau sangat. Cuba banyakkan berehat. Jangan buat benda berat dan jaga pemakanan. Semoga baik-baik je untuk awak dan baby.

Sy dh 4-5 hari spotting. Doktor bg ubat kuat rahim. Tp masih keluar lg jugak spotting. Hanya mampu berdoa yang terbaik sahaja 😉 Hari ni masuk 7 weeks

9mo ago

Masa scan nampak tak kantung awk?

Saya pun awal2 dh kluar spotting light brown.. 3hari je.. Lepas tu tkda dh.. Skrg 7 week++🤗

kena pergi klinikk .. risau nyaa takut gugur .