29w perut rasa nk jatuh bila berjalan

Hi mommies2, nk tnye nk msuk 20w sy dh rse baby bergerak. Tapi sejak malam tdi perut sy rse mengeras, rse penuh tk selesa mcm nk terkeluar baby. Nk angkat kaki pakai seluar ke apa, rasa mcm nk jatuh perut tu. Ingt lepas tidur ok.. ni bgn tidur pun msih sama. Normal ke? Siapa pernh rasa mcm sy? Baby makin kerap gerak. Ke sbb baby ubah position? Sbb dh buat details scan haritu semuanya alhamdulillah okay, cuma baby songsang tpi doktor kata dia akan berpusing. #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

2 Balas

Normal tu sis. Fasa2 nk masuk 30week ni. Nti cara jln kita pun mcm penguin dah😂kena jln slow2 lah ye. Pemakaian selipar pun kena yg elok & bagus

perut makin besar tu..