Baby kick baby boy

Mommies yang preggy baby boy, baby korang aktif tak. Saya baru 21weeks+, tapi harini baby aktif sangat sangat. Sebelumni ada je gerak tapi takde la sampai mcmni. Bergegor perut. Tempoh agak lama jugak la. Dalam sejam macamtu. Dapat rasa dia berpusing, tendang lah apa lah. Normal ke aktif mcmtuuuu. Happy tapi risau jugak pada masa yg sama😂😭 orang kata baby boy dia punya kick kuat sikit drpd girl #seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Balas

normal. mungkin hari ni ada makan manis ke atau ada makan, makanan yg dia suka. or diri u sendiri yg tengah happy. baby dapat rasa perasaan ibu dia jugak

Normal. Dan bila dia tetiba tak active pun normal sebab awak baru 21w kan.