Param,Pilis,Tapel yang Terbaik

Hi mommies. Yang mana korang rase paling terbaik utk saya beli? Brand UmiAlya ataupun SariAyu#bantusharing #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

Param,Pilis,Tapel yang Terbaik
2 Balas

sy beli pilis je yg utk dahi tu. tiap kli pntng dr ank frst mmg beli jenama ni . utk pert sy pkai MMG sedp selesa je kt pert lg2 bila pkai bengkung

9mo ago

mcm ni utk pert sy pkai

sari ayu tu bau sedap, bau herba.

9mo ago

umur 3 bulan sy dah cukur 3 kali sebab rambut dia cukur bantal. pastu pakai minyak ummialya, alhamdulillah lebat sangat. umur belum setahun rambut depan dah cecah kening.