baby eczema

hi mommies yang berpengalaman ade anak eczema, boleh tolong suggest kan tak krim untuk baby yg ade eczema, hritu dh pi kk doktr pun dh bgi ubat. kulit dia elok licin dalam masa seminggu je, lepastu jadi balik, dan kulit kepala dia berkerak dan ber-air yg berbau hamis, hritu elok dh kulit dia kulit kepala pun licin, tpi seminggu je elok, ni jadi balik tolong saya kesian tngok dia duk garu garu tidur malam pun tak menentu#pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

saya guna krim snowhite strawberry .. alhamdulillah kulit anak saya okay .. kalau utk kepala plk, terpaksa botakkan utk cuci kerak kepala .. (kalau rambut panjang)

9mo ago

saya dh pkai snow white stwbry tu tpi tk serasi dengan anak saya, dah pi kk hritu kk bgi ubat sapu seminggu je elok ni jadi balik, tu pening nak bgi pakai krim ape, kesian dia siang malam tak boleh tidur asyik nk garu je