Top 5 Must-have Items For Newborn

Hi mommies! What are your top 5 sulit must-haves for newborn babies? I'm a first time mom here kaya po I want to know anu pong mga need bilihin na gamit for my baby before labor. For example, need na po ba agad ng breastpump to help you with your milk supply once baby is here na? Thank you po sa mga sasagot!?

3 Replies

1. maternity pillow - for breastfeeding moms 2. breast pump - for working moms 3. mosquito net - iwas dengue 4. car seat - para di mo na kakargahin si baby sa car 5. stroller aside na po sa diapers, mittens, etc. 😘

1. Milk saver pump para sa let-down milk, 2. onesies lalo na ung pajama na covered ung hands and feet, 3. Co-sleeper bed if co-sleeping kayo, 4. Carrier for baby-wearing, 5. White cotton Socks and mittens

1. Breast pump & Baby bottle or milk storage for bm 2. Newborn clothes 3. Swaddle 4. Pranella 5. Steriler pala for baby bottles