LABOR ESSENTIALS

Hi! Mommies, what are the things you prepare for your baby bag and mama bag?? #1stimemom #pregnancy

2 Replies

Baby bag: Damit ni baby Mittens, booties, caps, Receiving blanket Towel Newborn diaper Baby wipes Baby wash Alcohol Mama bag: Damit mo Nursing bra and panty Adult diaper Hygiene necessities Yan lang mga niprepare ko nun :)

baru-baruan at mga essential ni bb damet mo mga gamet mo at essentials mo rin search nalang kayo madame kase w