Tips minum air gula

Hi mommies, any tips minum air gula sehari sebelum? #bantusharing #advicepls #pregnancy

3 Balas

sblom puasa..minum lemon suam tanpa gula.....then nak minum air gula...jgn paksa klau xboleh skali teguk...stop utk tarik nafas ja..pastu minum...masa minum try tahan nafas(kurang sikit rasa manis)...habis minum,capai minyak angin ke..sapu lah kat hidung,leher,kepala...nak elak muntah...sya pun 3kali teguk air gula...klau ikutkan boleh ja minum air masak...sebab air masak tak ganggu bacaan....tpi xsemua kk galakkan minum/makan.....yg penting enjoy je sis....sya sngkut gdm...masih enjoy🤣..berat maintain,bsp cantik....

tarik nafas and sekali minum jaa, dalam kepala jgn set nkmuntah . nnti memang akan muntah 😅 nnti kalau muntah sia sia jaa puasa . nnti kena repeat 😅saya haritu dpt perisa oren, okey la sikit . goodluck sis, in shaa allah dipermudahkan 🤍

Kalau sy, sy bnykkan minum air jarang sebelum 10pm sbb esoknya nak senang sikit amik darah, kalau tak darah pekat susah sikit