Ubat ruam baby

Hi mommies, any tips atau ubat utk kurangkan ruam baby? Ruam naik di bahagian kepala dan leher, tempat yg kerap berpeluh dan panas. #bantusharing #firstbaby #bantusharing #ingintahu

Ubat ruam baby
2 Balas

try beli snow white lotion sbb sy pkai dkt anak mmg brkesan .ini feedback shari slps pkai, xperlu tunggu 2 tiga hari atau seminggu pun .lotion ni seawal bayi hingga dewasa boleh pkai dan fungsi dia merawat pelbagai jenis mslh kulit .

12mo ago

kdai kosmetik atau agen trdkt

Basahkan kapas dengan air mineral & tuam kat bahagian beruam selalu.. kalau ruam dh kecil2, boleh try pakai moisturizer lotion bdan aveena baby.. saya haritu buat macam tu je😊