36 minggu hamil

Hi mommies, tak sangka kandungan saya dah cecah 36 minggu harini. Tak lama lagi dah nak bersalin. Rasa macam baru je download app tap ni. Mommies yang due bulan Ogos ada tak? Dah bersalin ke? Ada rasa apa apa perubahan tak sekarang? Kalau saya rasa sakit dekat celah kangkang jela kadang bila nak tukar posisi tido dengan keluar kereta. 😙 #firstmom

2 Balas

Me too. Sama macam awak. Semoga dipermudahkan urusan mummy bersalin nanti 🤲🏻🫶🏻

semoga dipermudah urusan