Taik mata baby

Mommies tahu tak macamana nak hilangkan taik mata baby? Baby saya dah 23 hari. Rasanya dah seminggu lebih tak hilang lagi taik mata.

2 Balas

kene guna Dan cuci kapas Dan air suam ,Satu kapas cuci 1 mata je jgn campur dengan mata yg sebelah takut nnt lagi berjangkit..pastikan buat hari2 Saya pun anak jadi mcmtu bila Saya amalkan alhamdulillah mata anak dah ok..

sis try urut area pgkal hidung yg ats tu. y perantara mata tu. urut situ slow2

9mo ago

Betul kne slalu urut pangkal hidung nurse kat kk yg bg tau..pastu kne buang taik mata guna kapas celup ngn air suam..ank sya penah alami,alhamdulillah skrg dh okey.