Class push baby/ penjagaan baby

Hi mommies, tahu tak kat mana nak cari class class cara push baby or class penjagaan baby yg i boleh join? Thanks #firstmom #ingintahu

2 Balas

boleh cuba dengar podcast the great birth rebellion, ada spesifik episod tajuk pushing baby out. ada episod dia bincang tentang big baby etc juga. host2 dia memang certified midwives dan semua yg dia share memang evidence-based and siap quote research papers apa dia refer. kadang diorang invite professors yg kaji bidang perbidanan sampai tahap PhD join berbincang dalam podcast tu. untuk penjagaan baby pula sis boleh cari @babylanguage untuk ilmu tenangkan dan tidurkan baby, @nadmasrom untuk feeding. selain tu banyak lagi dia ig, FB. rajin2 kan tengok video2 mcm tu nanti dia akan makin banyak keluar.

boleh follow ig eja confinement sis. dia selalu ada buat kelas dan byk info utk bersalin, berpantang dll