Krem perut

Hello mommies, tadi petang semasa buat kerja saya ada rasa krem teruk sangat. Kandungan sy dah 16 weeks . Lepas dua jam lepas krem teruk mcm period cramp tu, ada lagi krem sampai la skrg. Patut ke saya g klinik? Takut…. #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

normal sis klau kita buat kerja contoh angkt bakul kain berat x kena dgn posisi akn rase cram tu..kdg2 mnyapu rumh pn blh kena cram ngn sakit pinggang

2y ago

Baik sis thank you

Sy banyak kali trasa camtu..mgkin byk buat keja..inshaallah tak ada apa tu..sbb awal lg nk brsalin