Pedih hulu hati

Hi mommies, tadi makan nasi lemak dengan sambal bawang. Lepas makan tu okay je , pastu terus sedu2 and panas hulu hati. Kita ni overthinking la takot effect anak ke sekarang dh 7 weeks. Boleh mommies share tips tak nk hilangkan rasa pedih ni . Thank youu

1 Balas

Kalau saya, minum air suam pastu lega dah. Lepas tu, awak kena elakkan makanan pedas/berminyak. Makan dengan sikit tapi kerap. Ni tips untuk elakkan heartburn.

3d ago

Most welcome