Keloid bekas czer membesar

Hi mommies, sya czer 8 bulan lepas, sya nampak keloid bekas czer sy lebih besar dari biasanya, memang macam tu ke? Sy 1st czer#ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

pernah kena keloid utk 1st czer. nanti jadi lagi gatal. so bila kita garu kat tempat czer, lama2 keloid akan jd semakin besar. 2nd czer doc kikis keloid tu. alhamdulillah cantik n tak de keloid lagi

2y ago

oh boleh minta dokter kikis kah sis, tu dikikis msa time bersalin 2nd ke atau macam mana?