Susu formula

Hi mommies, sy working mom. Skrang ni ank sy fully bf sbb dia taknak minum susu formula. Dah try ducthbaby & dupro tapi dia xnk hisap pn, pastu mcm nk termuntah. Sekarang nii sy duk pam je susu kt tmpt kerja, tapi mcm xckup dan xsempat nk pam selalu. Ada suggestion tak susu apa yg okay#firstbaby #bantusharing #advicepls

2 Balas

sama mcm baby sy minum dutch baby dgn dupro muntah , lps tu sy cuba bagi morinaga baru ok, awk boleh cuba tp sy xpasti sesuai ke tak dgn baby awk tp xsalah kalau cuba dulu

makan/minum milk booster la bagi susu meriah balik. dan fikir positif yang susu tu ada dan jangan stress2. take care!